Traian Băsescu - SPP: Am văzut profesionalism și loialitate

Cu ocazia aniversării a 28 de ani de existență a Serviciului de Protecție și Pază (SPP), fostul președinte Traian Băsescu a transmis un mesaj de mulțumire pentru activitatea ireproșabilă.  

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, a ținut să felicite SPP pentru profesionalismul de care a dat dovadă atât în misiunile externe cât și în cei 18 ani de când îi oferă protecție. Mai mult, fostul președinte și-a amintit cum i s-a solicitat chiar din partea unui fost secretar general al ONU să fie prelungită misiunea ofițerilor SPP în mai multe țări cu grad de risc ridicat.

"Pot spune că sunt mândru"

"În primul rând, La mulți ani, tuturor ofițerilor și subofițerilor din Serviciu de Pază și Protecție! Sunt unul care beneficiază de serviciile ofițerilor SPP de 18 ani și nu am a spune decât că am văzut profesionalism și loialitate față de demnitarul pe care l-au protejat. În același timp, pot spune că sunt mândru de serviciu având în vedere că, însuși Ban Ki-moon, când era secretar general al ONU, mi-a solicitat prelungirea misiunii ofițerilor SPP în Sudan, Afganistan și la sfârșitul mandatului, în Libia. Este un serviciu de elită care selectează oamenii dintre cei mai buni absolvenți ai institurțiilor militare din țară, fie că vorbim de Academia Forțelor Terestre, de Academia de Poliție, de Academia Militară și alte instituții de profil. Oricum, la mulți ani, SPP și vă mulțumesc pentru cei 18 ani de serviciu loial!", a declarat Traian Băsescu

[citeste si]

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel