Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu, Ion Iliescu și Emil Constantinescu, în horă la "O dată-n viață" la TVR1

Iuliana Tudor a anunțat că, începând cu ora 21:00, va fi o ediție specială, în care au fost invitați președinții de după 1989: Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Este pentru prima dată când cei trei președinți vor fi împreună într-un cadru atât de relaxat. Mai mult, alături de ei va veni în emisiune și celebra trupă Vaya Con Dios, care a anunțat ultimul concert în România și faptul că acesta este ultimul turneu din carieră.

de asemenea, telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu.

Citește și: Iuliana Tudor i-a transformat în interpreţi de folclor pe Mihaela Tatu, Carmen Rădulescu şi Marius Bodochi

Emisiunea va păstra aceeași rețetă. Orchestra „Lăutarii" din Chișinău, condusă de Nicolae Botgros, va asigura acompaniamentul, iar personajele Floarea și Gheorghe - actorii Maria Buză și Marius Rizea - vor fi responsabili cu momentele de umor.

De asemenea, ca și până acum, în fiecare emisiune va fi prezentat câte un caz social și se va apela la solidaritatea telespectatorilor și a invitaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel