Traian Băsescu îl face lichea pe Klaus Iohannis

În cartea "Primul pas", președintele Klaus Iohannis a scris că fostul președinte Traian Băsescu și premierul Victor Ponta au avut un blat în campanie prezidențială. Luni, de la Palatul Cotroceni, a declarat că în opinia sa blatul există. 

Fostul președinte Traian Băsescu a un mesaj dur pe pagina sa de Facebook în care-l face pe actualul președinte "lichea". 

"Eu nu sunt alocabil. De cîteva zile, văd că, nici mai mult, nici mai puţin, s-a reluat jocul din campania prezidenţială 2014. Unele lichele încărcate în trecut şi de deontologie pro-băsistă, niciodată cerută de mine, sau aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta şi alte lichele tradiţionale încearcă să mă aloce ca blatist cu orgoliosul, fără prea multe principii şi prea mîndru de el, intervievat în "direct" de ARD. Dragilor, eu nu sunt alocabil nici măcar atunci cînd sunt singur. Sunt alocabil doar conştiinţei mele. Din acest mesaj, dragi lichele, înţelegeţi şi voi ce vi se ordonă", a scris Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel