Traian Băsescu, atac suburban la televiziunile de știri

Traian Băsescu a lansat, duminică, un atac suburban la adresa unor televiziuni de știri. Prezent la Congresul PMP, fostul președinte i-a avertizat pe membrii formațiunii că vor fi "atacaţi şi minimalizaţi", pentru că el este partenerul Partidului.

Vezi și: Băsescu o abandonează pe Udrea: "Am venit să-mi apăr mandatul"

"Observ că oricât aș fi de prins de viața cu nepoții, observ că este o furibundă propagandă pentru demolarea a ceea ce s-a întâmplat în 2004-2014. Nu aici și nu acum voi vorbi despre acest lucru, ci era obligatoriu să ies public și să-mi apăr mandatul, pentru că el nu poate fi lăsat pe mâna televiziunii lui Voiculescu sau pe mâna televiziunii lui Ghiță sau pe echivalentul lui Gâdea de la Realitatea Tv. El trebuie apărat de mine. Eu știu câtă umilință am îndurat în ultimii zece ani, pentru a-mi duce mandatul la capăt. Nimeni nu poate să-mi apere mandatul mai bine ca mine", și-a început fostul șef al statului tirada la adresa televiziunilor.

"E mult mai tentant să vezi atacuri la Elena Udrea, atacuri la Băsescu, să vezi asta cu vedetele Antenei 3, cu prostituţia, cu prostituţia asistentelor. Sigur, se face jurnalism de prostituţie la Antena 3, dar esenţa lucrurilor trebuie să facă în adevăr şi va trebui să faceţi faţă acestui tip de campanie, pentru că atâta timp cât voi fi partener veţi fi atacaţi şi minimalizaţi. Va trebui să vă asumaţi continuarea proceselelor de reforme care nu sunt pe gustul celor care erau uniţi în cuget şi în simţiri în ideea suspendării preşedintelui", a continuat Traian Băsescu.

Citește și: Băsescu, declarație tranșantă despre Justiție: Acum nu mai sunt președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel