Titlul pe care ar fi vrut să-l dea Ciutacu emisiunii: Țin prea mult la postul ăsta

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

În urma confiscării plăcuțelor de înmatriculare și reținerii permisului șoferului care circula cu mașina înmatriculată cu "M..E PSD", realizatorul TV, Victor Ciutacu, și-ar fi dorit ca emisiunea din 30 iulie să poarte un titlu diferit.

În urma scandalului cu șoferul care circula cu mașina înmatriculată cu "M..E PSD", Victor Ciutacu a vrut să dea un titlu diferit emisiunii din 30 iulie de la România TV, dar, potrivit acestuia, ține prea mult la postul de televiziune și la colegi pentru a le face vreun rău.

Doamnelor și domnilor, dacă ați fi vrut să știți ce titlu aș fi dat eu la emisiunea asta, apropo de mașina asta, intrați la mine pe Facebook. Țin prea mult la postul ăsta și la stabilitatea financiară a tuturor colegilor mei ca să vedeți cam ce ar fi ieșit din gura mea și din mintea mea de om nebun., a spus Victor Ciutacu la România TV.

Iată care este postarea publicată de Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook despre care a făcut referire în timpul emisiunii sale:

Mă jur țigănește, pe carne de porc, că, dacă ar fi fost exclusiv după capul meu și nu aș fi riscat să afectez direct postul de televiziune la care lucrez, unica burtieră pe care aș fi pus-o peste emisia mea din seara asta ar fi fost ROMÂNIA CENTENARĂ; CUM RĂMÂNE CU M**A?

Vezi și: Șofer, M..e PSD. Șefii Poliției Române, primele declarații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel