Tineri, implicaţi în traficul de droguri, arestaţi

Magistraţii Tribunalului Maramureş au dispus, la propunerea DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a doi tineri de 26 şi 29 de ani implicaţi în traficul de droguri, informează un comunicat al instituţiei.

Potrivit sursei citate, instanţa a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea că aceştia, în perioada aprilie-octombrie 2019, au procurat seminţe de cannabis şi le-au cultivat pe un teren situat în proximitatea municipiului Baia Mare, pe malul râului Lăpuş, ulterior întreţinând cultura de cannabis, scrie Agerpres.

De asemenea, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2019, inculpaţii au recoltat o parte din plantele de cannabis şi le-au transportat şi depozitat pentru uscare într-un apartament pus la dispoziţie de un coinculpat, în urma cântăririi rezultând cantitatea de 17.095 grame cannabis (inflorescenţe şi frunze) şi cantitatea de 3.002 grame substanţă vegetală uscată de cannabis (inflorescenţe şi frunze).

Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel