Teo Trandafir a spus ”Da” în cea mai emoționantă zi a sa

teo
teo

Teo Trandafir este în culmea fericirii, după cum îi zâmbesc ochii în instantaneele surprinse sâmbătă după amiază. Motivele sunt clare: astăzi împlinește 44 de ani și, în compania unor invitați dragi sufletului său, a devenit soția unui bărbat de care este îndrăgostită până peste cap.

Într-un decor de vis, pe malul lacului Buftea, și îmbrăcată într-o rochie în stilul anilor 1920, realizată de creatoarea Liza Panait, Teo a spus "Da". De atăzi, Teo este soția lui Constantin Iosef, bărbatul care a făcut-o să creadă în căsătorie.

Secondați de naşii de cununie Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu, Teo și Constantin se bucură de ziua cea mai importantă din viața lor de cuplu, împreună cu 150 de invitaţi, printre aceştia numărându-se Mircea Badea şi Carmen Brumă, Ion Ţiriac şi actriţa Nuami Dinescu, cunoscută drept Tanţa, scrie Libertatea.ro.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au cunoscut la începutul acestui an pe Facebook şi, la scurt timp, s-au văzut şi au început o relaţie. S-au plăcut din prima clipă şi şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Nici unul dintre ei nu se află la prima căsnicie. Vedeta TV a mai fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, iar Constantin, cu Cerasela Hordobeţiu, campioană la patinaj viteză, cu care are doi băieţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel