Tensiuni în PSD. Deputat, mesaj tăios către un lider social-democrat

Adrian Mocanu, deputatul PSD de Buzău, a reacționat într-un mesaj remis redacției DC News, privind ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău și secretar al Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu a condamnat gestul senatorului Victor Mocanu de a trece la PNL. Președintele social-democraților buzoieni s-a arătat dezamăgit de faptul că un coleg precum seniorul Mocanu a ajuns să negocieze cu principalul adversar al PSD, însă este hotărât să ceară un vot de excludere împotriva acestuia: "PSD Buzău nu se mai poate întoarce în trecut!".

În replică, vă prezentăm ce a transmis Adrian Mocanu:

"Doresc sa fac cateva precizari referitoare la reactia domnului Ciolacu Marcel fata de anuntata candidatura a senatorului Victor Mocanu la presedintia Consiliului Judetean Buzau. Acest anunt se pare ca l-a facut pe urmasul lui Boscodeala la conducerea PSD Buzau sa ameninte, intr-o postare foarte "curajoasa" pe Facebook, ca va cere un vot in PSD Buzau in legatura cu situatia senatorului Mocanu, cu precizarea ca el a fost ales la varful organizatiei judetene pentru a face politici publice si ca el nu face jocurile unei familii sau gasti din cadrul partidului. Aceasta este o reactie demna de pus in manualele de management politic la capitolul "amatorism", pentru ca in spatele ei putem citi cu totii lipsa de experienta si absenta unei gandiri logice.

Domnule Ciolacu, ma mir ca nu ati invatat pana acum, la scoala marelui politician Boscodeala, ca anuntul cuiva de a candida nu este motiv de excludere din partid. Posibilitatea de a candida este permisa oricarui membru de partid intr-un sistem democratic. Faptul ca senatorul Mocanu s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD Buzau nu este o dovada a vinovatiei sale, ci, dimpotriva, un semn al respectului fata de regulile de integritate ale PSD, adica ceea ce nu exista in cazul dumneavoastra sau al ilustrului inaintas la sefia PSD.

Regret ca ati fost nevoit sa apelati la minciuni sfruntate pentru a nascoci prilejuri de "sedinte" in PSD. Nu a existat nicio intalnire cu niciun partid in data pe care o invocati. Dar poate ca va este dor sa reeditati o mascarada penibila asa cum a fost "sedinta" de alegeri interne din 2015.

Nu aveti niciun drept, domnule Ciolacu, sa folositi expresii de genul "schimbare in PSD", "PSD nu se mai intoarce in trecut", avand in vedere ca faceti parte activ din gasca penala condusa de un primar condamnat la inchisoare, dintr-o gasca puternic implicata in dosare penale grele, precum Orizont sau Urbis. Rog opinia publica sa faca un exercitiu interesant si sa citeasca raportul Curtii de Conturi referitor la dosarul Urbis. Din acest raport reiese imaginea unui nou client al instantelor de judecata si nicidecum al unui politician care poate vorbi de integritate si de schimbare in PSD", a transmis Adrian Mocanu, fiul lui Victor Mocanu, într-un mesaj remis redacției DC News.

VEZI ȘI: Gest scandalos al unui senator. Petre Emanoil Neagu (PSD): A fost 'căsătorit' doar din interes-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel