Teatrul Țăndărică: Start la festivalul TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL. Programul spectacolelor

Vineri, 13 mai se dă startul celei de-a 5 ediții a Festivalului Internațional de teatru pentru copil și întreaga familie „Teatru, Stradă și Copil", organizat de Teatrul Țăndărică.

Timp de 12 zile, la sediul din Lahovari și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în Parcul Lumea Copiilor, se vor juca spectacole de teatru, spectacole de improvizație, spectacole de ventrilocie dar și ateliere și conferințe pentru copii și întreaga familie.

Copiii, adolescenții și adulții vor putea viziona, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil", o gamă diversificată de spectacole susținute de trupe de teatru de stat dar și de companii independente din cele mai importante orașe din țară (București, Constanța, Botoșani, Bacău) dar și din străinătate (Praga, Beijing, Budapesta, Chișnău, Barcelona).

Scopul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil" este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București. Așadar, începând din 14 mai până în 15 iunie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Lumea Copiilor.
Mai mult, pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică, prin proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, prețul biletului va fi de 1 leu.

Biletele se pot achiziționa ONLINE pe www.teatrultandarica.ro sau se pot rezerva telefonic la 021.315.23.77

Festivalul Internațional de teatru pentru copil și întreaga familie „Teatru, Stradă și Copil" este organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București, sub egida ASSITEJ Internațional.

Citește AICI programul spectacolelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel