Tătăruşanu, după înfrângerea cu Suedia: E trist, înseamnă că asta ne e valoarea

Tătărușanu: Asta e valoarea noastră
Tătărușanu: Asta e valoarea noastră

Ciprian Tătăruşanu a declarat, vineri seara, după înfrângerea în faţa Suediei (scor 0-2), că el şi colegii săi nu au reuşit să învingă în aceste preliminarii decât Malta şi Feroe, precizând că este un lucru trist, dar aceasta este valoarea lor. 

'Este o dezamăgire pentru că am ratat calificarea la EURO. Acum mai avem un meci cu Spania, trebuie să ne revenim şi să încercăm să facem un joc bun acolo. Toţi ne doream o victorie, dar Suedia a fost mai bună şi trebuie să recunoaştem. Ne-au dominat de la un capăt la altul. Nu ne-au dat nicio şansă, ăsta e adevărul.

Dacă în momentul ăsta am bătut doar Malta şi Feroe înseamnă că asta e valoarea noastră. Este trist, iar noi suferim cel mai mult. Calificarea s-a pierdut pe toată durata preliminariilor, nu doar într-un meci', a spus el, potrivit Agerpres.

'Ne-am dorit, dar nu am reuşit să facem un meci bun. Suedezii au fost mai valoroşi decât noi. Cu Suedia cred că am făcut cel mai slab meci din aceste calificări. În afară de meciul cu Malta, cred că până acum am făcut meciuri bune. Nu e vorba că ne-a fost frică să nu luăm gol. Că dacă băteam cu 3-1 toată lumea era fericită. Este un meci de fotbal, nu e nicio tragedie, nu a murit nimeni, dar în seara asta am jucat foarte slab. Toţi am făcut un meci slab şi e o înfrângere normală ţinând cont de jocul prestat. Suporterii ne-au şi fluierat şi sunt îndreptăţiţi', a adăugat portarul.

Tătărușanu despre antrenor: Nu noi decidem cine va fi

Tătăruşanu susţine că ar fi ciudat ca în barajul Ligii Naţiunilor echipa naţională să fie condusă de un alt selecţioner. 'Selecţionerul era în vestiar la fel ca noi, dezamăgit, pentru că s-a pierdut calificarea. O decizie în ceea ce îl priveşte va lua el împreună cu preşedintele federaţiei. Nu noi decidem cine va fi antrenor. Dar nu e plăcut să se schimbe antrenorul pentru că la final toţi suntem de vină pentru ratarea calificării, nu numai antrenorul. Ar fi destul de ciudat să avem alt selecţioner la barajul din Liga Naţiunilor', a precizat Tătăruşanu.

Naţionala României a ratat calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul său meci din Grupa F. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel