Tatăl Simonei Halep, executat silit de Fisc

Simona Halep, alături de părinții săi
Simona Halep, alături de părinții săi

La doar două zile după victoria de la Roland Garros, Simona Halep a primis o veste cumplită. Tatăl acesteia, Stere Halep, este executat silit de Fisc. ANAF a scos la licitație un teren și o clădire aflate în proprietatea firmei deținute de Stere Halep.

Fiscul constănțean urmează să îi scoată la licitație pentru a doua oară în decurs de doar o lună de zile, o clădire și un teren intravilan în comuna Vulturul. Această licitație urmează să fie organizată pe data de 22 iunie, informează Antena3.

Clădirea este executată silit pe bază unui dosar de punere sub sechestru care datează incă din mai 2013, pentru datorii la finanțele din Hârșova. La Stelică SRL din Vulturu a fost infiintată în 1992 și are că domeniu de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este și spațiu de producție al băuturilor alcoolice. Firma are punct de lucru și în comuna Crucea”, a scris replicaonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel