"Tata socru, Ilie Sârbu, propagandist al lui Victor Ponta în BOR"

Ilie Sârbu ar avea o influență formidabilă în BOR și nu va avea decenţa" să "nu se bage" în campania electorală. Va fi un "propagandist" în favoarea lui Victor Ponta în interiorul Bisericii Ortodoxe, spune Traian Băsescu. 

Întrebat dacă Biserica Ortodoxă Română s-ar putea implica într-o formă sau alta în campania electorală, Traian Băsescu a răspuns: "Nu putem să nu luăm de bune comunicatele oficiale ale BOR, care spune că va fi neutră".

"Dar ţineţi cont că tata socru are o influenţă formidabilă în rândul clerului - a fost şef de seminar, ce Dumnezeu a fost - şi nu are nici decenţa să nu se bage. Deci tata socru va fi un propagandist în favoarea lui Victor Ponta în interiorul BOR", a adăugat președintele Traian Băsescu la B1 TV.

El a precizat că, în opinia sa, faptul că Iohannis este sas şi protestant va conta în ceea ce priveşte populaţia care merge duminică de duminică la biserică şi a spus că, şi în aceste condiţii, îl creditează pe Iohannis cu şansa de a câştiga alegerile în detrimentul lui Ponta, dacă ajunge în turul secund.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel