Tăriceanu, declarații de ultimă oră despre Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a făcut noi declarații la România TV.

"Declarațiile bombastice și iresponsabile ale doamnei Gorghiu se încadrează perfect în această acțiune pe care Klaus Iohannis ar dori să o vadă realizată".

Întrebat dacă președintele dă ordine procurorilor, Călin Popescu Tăriceanu a zis: "Mă așteptam la această întrebare. Eu nu pot să spun așa ceva. Cei care doresc să servească un stăpân, încearcă să îi intuiască și gusturile. Nu este vorba nici despre DNA, nici despre Klaus Iohannis. Vorbesc la modul generic. Mai departe, poziția pe care am adoptat-o legat de ceea ce înseamnă sancționarea derapajelor care se petrec în momentul de față în România... mă face un personaj politic incomod. Acuzele pe care le-am făcut la adresa modului în care funcționează la noi procuratura... duc la consecințele pe care le vedeți". 

"Binomul binecunoscut funcționează ca o super putere în România. Este total lipsit de orice control civil din partea societiății, iar acest lucru este de o gravitate extraordinară", a mai zis Tăriceanu.

"Căderea Guvernului Ponta nu a fost rezultatul unei întâmplări, ci rezultatul unui plan bine pus la punct. S-au făcut toate eforturile pentru ca Guvernul Ponta să fie dat jos. Este grav că riscăm ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care l-am mai cunoscut în România în perioada 2009 - 2012, în perioada guvernării Băsescu-PDL", a adăugat președintele Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel