Urmărește emisiunea live



Tandem Horia Constantinescu - Decebal Făgădău pentru alegerile locale din Constanța: Unde-s doi puterea crește

foto Facebook
foto Facebook

Se fac cărțile pentru alegerile locale, iar în Constanța deja se joacă! 

”Pentru că ne plac diminețile, pentru că ne place cafeaua fierbinte, pentru că ne plac proiectele de viitor, pentru toate acestea cu Dumnezeu înainte! Era să uit, și pentru că învățăm din greșelile trecutului! Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi și la ce folosește puterea crescută!” a scris Horia Constantinescu, președintele ANPC, pe Facebook. 

Dar cine-i al doilea? Decebal Făgădău, fost primar al Constanței. Înlocuitorul lui Radu Mazăre! 

Astăzi, la două zile de la acea fotografie, Horia Constantinescu a apărut în presa locală, unde e dat drept posibil candidat PSD la Primăria Constanța, în baza unui tandem cu Decebal Făgădău. El a spus, referitor la garanția tandemului Constantinescu - Făgădău: ”Atât timp cât vom stabili bărbătește lucrurile pe care avem de făcut și ce obiective avem comune, eu consider că fiecare dintre noi și-a luat suficient de multe palme și mângâieri pe creștet încât să fi învățat ceva. Nu ne mai permitem să gafăm, nu ne mai permitem să greșim pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri. Fiul meu este un fin judecător a tot ceea ce fac. Astăzi facem ceva pentru copiii noștri”. 

Anterior, în presă apăruse speculația că Decebal Făgădău s-ar pregăti pentru Primăria Constanța, iar Horia Constantinescu pentru Consiliul Județean. Indiferent pentru ce funcție, se pare că ”tandemul” celor doi este pregătit pentru Constanța, dându-se ca alternativă în PSD pentru Primărie - CJ Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel