Tânăra care a depus plângere împotriva lui "Colo" primeşte SUTE de mesaje de ameninţare

Tânăra care a depus plângere împotriva vloggerului Alexandru Bălan a afirmat că primeşte sute de mesaje de ameninţare de la fanii bărbatului. 

Sub protecţia anonimatului, aceasta a declarat că fanii lui "Colo" îi transmit mesaje ameninţătoare, dar şi că din cauza asta nu mai iese singură din casă. 

"În primul rând, plângerea a fost depusă de mine şi colegele de la un ONG care se ocupă cu drepturile femeilor. Am făcut o postare pe Facebook în care spuneam că am făcut plângerea penală şi că un astfel de discurs este inadmisibil. Am primit mesaje de ameninţare, mi se spunea că voi fi căutată de susţinătorii lui Colo, că voi fi violată, că o să dea cu maşina peste mine. Mi s-a urat să mă ucidă Dincă, criminalul de la Caracal. Şi foarte multe alte injurii care nu pot fi spuse la TV. 

Este extenuant. Mi-am luat măsuri de protecţie, nu am ieşit din casă fără partenerul meu, mi-am închis conturile de pe reţelele de socializare. Azi voi merge la poliţie ca să duc toate înregistrările şi screenshot-urile pe care le am şi ca să fie ataşate dosarului lui Alexandru Bălan. 

Problema e că cele mai multe mesaje vin de la tineri şi copii, adolescenţi. Acesta este target-group-ul lui Alexandru Bălan. El a normalizat, practic, violul şi violenţa", a declarat tânăra, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel