Tânăr amendat cu 2.000 de lei pentru continuarea propagandei electorale

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tânăr amendat cu 2.000 de lei pentru continuarea propagandei electorale.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din judeţul Mehedinţi a fost amendat, duminică, de către poliţiştii bistriţeni pentru continuarea propagandei electorale în mediul online, prin intermediul unei pagini de Facebook, potrivit datelor comunicate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Sancţiunea a fost aplicată după ce Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud a sesizat poliţia în acest caz, în urma admiterii unei plângeri depuse de către PNL. BEJ Bistriţa-Năsăud a informat presa despre această plângere în cursul dimineţii de duminică.

"Din câte am constatat noi, se află o postare pe o pagină de Facebook denumită 'campanieelectoralapsd2019', este un videoclip care face referire la un competitor electoral, cu menţiunea de a vota. Noi nu am putut să stabilim cine este aparţinătorul sau dacă se află în vreo culpă privind data la care a fost înregistrat respectivul material video sau când a fost publicat, însă am admis acea plângere, în sensul sesizării IPJ", a declarat duminică dimineaţă reprezentantul BEJ Bistriţa-Năsăud, Alexandru Vintilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel