Subprefectul judeţului Giurgiu, Gogu Moţan, despre programul de lucru la Evidenţa Persoanei

Subprefectul judeţului Giurgiu, Gogu Moţan, a declarat joi în cadrul videoconferinţei cu ministrul de interne privind organizarea alegerilor prezidenţiale că la nivelul judeţului a fost dispusă prelungirea programului de lucru cu publicul la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei în aceste zile şi în ziua alegerilor pentru ca cei care au cărţile de identitate expirate să şi le poată ridica şi să poată vota.

'La nivelul judeţului Giurgiu avem 245 de secţii de votare în cele 54 de unităţi administrativ teritoriale. Colaborarea cu IPJ, IJJ, ISU, cu Poliţia de Frontieră şi celelalte structuri este foarte bună la nivelul Prefecturii. De asemenea, la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei am dispus să prelungească programul de lucru în aceste zile, iar în ziua votului să fie prezenţi pentru a putea pune în legalitate persoanele care au cărţile de identitate expirate sau pierdute pentru a-şi putea exercita dreptul de vot. Materialele şi buletinele de vot sunt pregătite pentru a fi predate primăriilor sâmbătă, 9 noiembrie. A fost emis ordinul pentru întocmirea graficului de ridicare al acestor materiale.'

'De asemenea, am stabilit trasee pentru verificarea secţiilor de votare, comisii mixte la care vor participa pe lângă reprezentanţii Instituţiei Prefectului şi celelalte structuri din cadrul Ministerului de Interne. Suntem pregătiţi şi pentru preluarea buletinelor de vot după terminarea votului, avem spaţii pentru a primi buletinele de vot', a declarat subprefectul judeţului Giurgiu, Gogu Moţan.

El spune că a fost instalat şi un generator electric la BEJ care poate fi funcţional în orice moment dacă ar exista întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Potrivit acestuia, în judeţ a fost înregistrată o contravenţie electorală la Adunaţii Copăceni, în cazul a două bannere care nu au fost date jos la timp. Subprefectul judeţului Giurgiu a participat la videoconferinţa cu prefecţii deoarece prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu, a înregistrat probleme de sănătate. Gogu Moţan a fost felicitat pentru implicare de către ministrul de Interne, Marcel Vela.

'La Giurgiu este ok, aveţi doar evenimentele cu bannerele, vă felicit că sunteţi la datorie şi că, dacă este epidemie de viroze, după cum vedeţi în alte judeţe, se ia şi la subprefect, ne bazăm pe dumneavoastră că vom avea alegeri corecte. Până la urmă alegerile nu sunt pentru minister, pentru o funcţie, sau pentru un partid, alegerile sunt în favoarea cetăţenilor din Giurgiu, din Arad, din Caraş, din Buzău, de peste tot. Noi suntem în slujba cetăţenilor şi cei care sunteţi pe baricade acum şi, evident, este vizibil, vă străduiţi, munciţi, nu este uşor, ştiu pentru că am organizat alegeri şi ca prefect, şi ca primar, meritaţi aprecierile mele şi mulţumirile pe care vi le adresez public acum, aici, între toţi colegii', a declarat ministrul Marcel Vela, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel