SUA: Un copil a împușcat hoții care au intrat în casă și au rănit-o pe bunica lui

Un copil i-a împușcat pe hoții care au intrat în casa familiei și au rănit-o pe bunica lui / Imagine de Marcus Trapp de la Pixabay
Un copil i-a împușcat pe hoții care au intrat în casa familiei și au rănit-o pe bunica lui / Imagine de Marcus Trapp de la Pixabay

Un copil de 12 ani din Carolina de Nord, SUA, i-a împușcat pe hoții care au intrat în casa familiei și au rănit-o pe bunica lui. 

Sâmbătă, doi bărbați înarmați au intrat în casa Lindei Ellis, în vârstă de 73 de ani, din Goldboro, Carolina de Nord. Hoții, care aveau fețele acoperite, i-au cerut femeii toți bani din casă și au împușcat-o în picior. 

Nepotul femeii, în vârstă de 12 ani, i-a împușcat pe hoți. Unul dintre ei a murit din cauza rănilor, scrie Daily Mail

Departamentul de Poliție din Goldsboro a confirmat incidentul transmițând că „un minor de 12 ani, ocupant al reședinței, a împușcat suspecții cu o armă de foc, în legitimă apărate, determinându-i să fugă din zonă”.

Unchiul băiatului, Randolph Bunn, a povestit că „indivizii au spart ușa din spate și au intrat în casă. Eu am fost primul în calea lor. Sub amenințarea unei arme, m-au pus la pământ. Ellis, mama mea și bunica celui mic, era în bucătărie. Urlau că vor toți banii.

Au împușcat-o în picior. Atunci a apărut băiatul. Nu știu cum a pus mâna pe arma mea, dar a apărut la timp și a început să tragă. A împușcat unul dintre tâlhari și i-a pus pe fugă. Dacă nu era el, sigur ne-ar fi ucis”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel