Stolojan îi cere socoteală lui Ponta

Stolojan
Stolojan

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan îi cere lămuriri premierului Victor Ponta, în ceea ce privește procesul de privatizare a CFR Marfă.

Fostul prim-ministru i se adresează noului ministru interimar al Transporturilor Victor Ponta.

"Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice pentru opinia publică procesul de privatizare a CFR Marfă, lăsat în ceaţă totală de către fostul ministru, Relu Fenechiu", a declarat europarlamentarul, duminică, într-o conferință de presă, conform realitatea.net.

El a subliniat că primul-ministru va trebui să clarifice pentru opinia publică, dar şi pentru piaţa de capital, de ce managementul privat nu poate funcţiona la societăţile unde Ministerul Transporturilor este proprietar (CFR SA şi Tarom).

Democrat-liberalul a adăugat că imaginea care s-a creat este aceea că România nu poate conduce la acest moment un proces de privatizare "transparent şi corect", lucru exprimat, în opinia sa, cu claritate de către ambasadorii ţărilor care au urmărit privatizarea companiei CFR Marfă.

"Ponta trebuie să explice de ce interesele de partid ale USL nu lasă managementul privat să poată funcţiona în aceste companii, de ce în România orice metodă a economiei de piaţă nu funcţionează atunci când e promovată de către Guvern aşa cum trebuie", a mai declarat Stolojan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel