Stewardesă, concediată din cauza unei fotografii cu un gest obscen

După ce o stewardesă a companiei aviatice ruse Aeroflot a postat pe Internet o fotografie a ei asociată cu o alta realizată într-un avion, în care apare o mână cu degetul mijlociu ridicat, șefii ei au concediat-o, scrie Daily Mail.

Tatiana Kozlenko, o stewardesă care lucrează la compania rusă Aeroflot, a postat pe site-ul de socializare Vkontakte (facebook-ul rusesc) o fotografie care a devenit virală pe Internet, ajungând în final şi pe Twitter. Stewardesa și-a asociat fotografia ei cu imaginea în care o mână apare făcând gestul obscen cu degetul mijlociu într-o cabină plină de pasageri.  Din nefericire, fotografia, care s-a răspândit repede în mediul online, a ajuns şi la şefii companiei aviatice. Aceștia au chemat-o pe Tatiana și au solicitat explicații cu privire la imaginea respectivă.

Stewardesa a negat că mâna cu degetul mijlociu ridicat, care apare în fotografie, ar fi a ei şi, de asemenea, a negat că ar fi a vreunei colege de echipaj.  Tatiana a arătat, totodată, că imaginile nu ar fi fost luate dintr-un avion al companiei Aeroflot, singura ei vină fiind acea că a etichetat fotografia incriminatoare. "Nu mă consider deloc vinovată. Fotografia a fost pusă pe pagina mea (de Vkontakte, n.r.), iar eu mi-am pus doar tag-ul. Mâna nu este a mea, avionul nu este al companiei mele!!!", a scris Tatiana pe reţeaua socială rusă.

Din păcate, șefii ei au avut altă părere şi au concediat-o, apreciind că imaginea respectivă dovedește atitudinea stewardesei, nu numai față de pasageri, ci și față de obligațiile sale profesionale. "Postarea acestei fotografii demonstrează atitudinea Tatianei faţă de pasageri şi de obligaţiile profesionale. Ea şi-a recunoscut vina când a stat de vorbă cu conducerea companiei", a scris Aeroflot pe contul său de Twitter, anunțând concedirea angajatei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel