Statuia lui Mo Salah, criticată. Cu cine seamnă

Mo Slah, statuie. foto: Twitter
Mo Slah, statuie. foto: Twitter

O statuie a starului egiptean Mo Salah (Liverpool) a ajuns ţinta criticilor microbiştilor.

O statuie a starului naţionalei de fotbal a Egiptului, Mohamed Salah (Liverpool), a generat critici după ce fanii fotbalistului dar şi alţi microbişti au afirmat că este departe de a-l înfăţişa pe atacant. Statuia lui Mohamed Salah a fost prezentată duminica la Forumul Mondial al Tinerilor, în Sharm El-Sheikh, jucătorul fiind prezentat zâmbind şi cu braţele deschise, aşa cum procedează de obicei după ce reuşeşte să marcheze.

Cu toate acestea, mulţi au afirmat că figura este departe de chipul lui Salah, fiind mai degrabă asemănător cu al cântăreţului Leo Sayer sau cu Marv, personaj din seria cinematografică Singur Acasă, scrie BBC.

Emanuel Jorge da Silva Santos, cel care a realizat bustul, şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că opera sa a fost primită foarte critic în mediul online. La Forumul Mondial al Tinerilor au participat sute de persoane, inclusiv preşedintele Egiptului, Abdul Fattah al-Sisi. Evenimentul, al doilea în acest an, este organizat de asociaţii ale tinerilor din Egipt având ca scop promovarea păcii şi prosperităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel