Start în Turneul Campioanelor 2015! Simona Halep e principala favorită la Singapore: Tot ce trebuie să știi despre programul meciurilor și televizări

Turneul Campioanelor 2015 va avea loc la Singapore, în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie 2015. Românca Simona Halep, locul 2 WTA, este în premieră principala favorită la Turneul Campioanelor. În continuare, vă prezentăm informații despre tragerea la sorți, programul și televizările finalelor WTA.

Anul trecut, Simona Halep a pierdut finala de la Singapore, în fața americancei care domină ierarha mondială, Serena Williams. Acum, Serena Williams nu participă la Turneul Campioanelor, după ce a luat o pauză în urma eliminării din semifinalele de la US Open 2015. Câștigarea competiției valorează maximum 1.500 de puncte WTA, scrie gsp.ro.

CINE TRANSMITE TURNEUL CAMPIOANELOR 2015?

Turneul Campioanelor este transmis în România de televiziunea DigiSport. Meciurile vor fi transmise în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

CARE SUNT JUCĂTOARELE CARE VOR EVOLUA LA SINGAPORE?

Jucătoarele calificate la Turneul Campioanelor sunt: 

1) Simona Halep (România, locul 2 WTA)

2) Maria Sharapova (Rusia, locul 3 WTA)

3) Garbine Muguruza (Spania, locul 4 WTA)

4) Petra Kvitova (Cehia, locul 5 WTA)

5) Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 6 WTA)

6) Angelique Kerber (Germania, locul 7 WTA)

7) Flavia Pennetta (Italia, locul 8 WTA)

8) Lucie Safarova (Cehia, locul 9 WTA)

[citeste si]

CARE ESTE SISTEMUL DE JOC LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2015?

Primele opt jucătoare din clasamentul mondial pe 2015 se împart în două grupe. Tragerea la sorți pentru Turneul Campioanelor 2015 are loc vineri, de la ora 13:30. Sistemul de joc în grupe este round-robin, primele două clasate din fiecare grupă asigurându-și calificarea în semifinale. Finala de la Singapore se dispută pe 1 noiembrie 2015, iar câștigătoarea își poate aigura 1.500 de puncte WTA.

CâTE PUNCTE VALOREAZĂ MECIURILE DE LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2015?

În grupe: 210 puncte WTA, chiar dacă pierzi toate meciurile. Fiecare victorie din grupă îi aduce unei jucătoare 160 de puncte WTA. Pentru calificarea în finala din Singapore, jucătoarele mai primesc 200 de puncte WTA.

CE A FĂCUT SIMONA HALEP ANUL TRECUT?

Simona Halep s-a calificat anul trecut la Turneul Campioanelor de pe poziția a treia WTA. Românca a ajuns până în finala de la Singapore, acolo unde a pierdut contra americancei Serena Williams, scor 6-3, 6-0. În grupe, sportiva noastră a învins-o pe ocupanta primei poziții în lume, cu 6-2, 6-0, într-unul dintre cele mai tari meciuri din istoria turneului. Anul acesta, Simona Halep are de apărat 890 puncte WTA la Singapore.

CARE SUNT PREMIILE LA TURNEUL CAMPIOANELOR?

Premiile totale sunt de 7 milioane de dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel