Stănescu, demisie. Pieleanu: Vă dau o veste

Marius Pieleanu a dezvăluit, la emisiunea "România 9", care este planul lui Paul Stănescu.

Marius Pieleanu a anunțat că Paul Stănescu își va da demisia din funcțiile pe care le deține în Guvern deși, în ultimul mesaj al social-democratului, se părea că nu va ține cont de cerința președintelui partidului. 

"Vă dau o veste. Își va da demisia, stați liniștiți. Nu are o altă soluție. Este într-o situație delicată, pentru că partidului îi e greu să îl dea afară", a declarat Marius Pieleanu.

În urmă cu puțin timp, Paul Stănescu a declarat că Liviu Dragnea nu i-a cerut, la ultima întâlnire, să facă un pas în spate.

"Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!", a precizat Paul Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel