Urmărește emisiunea live


Speranțele PNL: Vor da ultima lecție PSD!

Secție de votare
Secție de votare

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, şi-a exprimat speranţa că, duminică, un număr cât mai mai mare de alegători se vor prezenta la vot pentru a da "o ultimă lecţie politică PSD".

"Duminică, trag speranţa că cetăţenii României, cetăţenii Maramureşului se vor prezenta la vot şi vor da ultima lecţie PSD, partid care a încercat de fiecare dată, în loc să mobilizeze lumea la vot, să oprească lumea prin fake news şi prin tot felul de mesaje care să îndepărteze lumea de secţia de votare, asta pentru a încerca, sigur, să controleze un procent cât mai mare prin prezenţa activului de partid. În Maramureş am avut o campanie frumoasă, colegii mei din PNL, primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali, preşedinţii de organizaţii din toate comunităţile s-au mobilizat exemplar. Am reuşit să discutăm în această scurtă campanie de tur doi cu peste jumătate dintre locuitorii judeţului Maramureş şi de aceea sunt convins că, duminică, vom avea un rezultat foarte bun pentru România şi pentru Kalaus Iohannis. (...) Duminică vom avea ocazia istorică de a scăpa de PSD, ocazie cu care nu ştiu când o să ne mai întâlnim", a spus Ionel Bogdan, vineri, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres. 

Totodată, liderul PNL Maramureş a adresat locuitorilor din judeţ un mesaj video prin intermediul Facebook prin care-i îndeamnă să meargă la vot.

Pregătiri pentru alegerile locale

Pe de altă parte, Ionel Bogdan a precizat că la scurt timp după turul doi al alegerilor prezidenţiale PNL Maramureş va trece la configurarea echipei care va intra în competiţia electorală a alegerilor locale din anul viitor, în cele 76 de comune, oraşe, cât şi cele două municipii, Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei.

"Priorităţile pentru PNL Maramureş vor consta în desemnarea candidaţilor pe toate UAT-urile din judeţ, desemnarea candidatului pentru primăria municipiului Baia Mare, şi desemnarea candidatului pentru Consiliul Judeţean. Am fixat un calendar în Biroul Politic Judeţean ca undeva la sfârşitul lunii ianuarie (2020, n.r.) să avem toate candidaturile bătute în cuie. E important ca şi în comunităţile mai mici, chiar dacă sunt oraşe mai micuţe, sau comune mai micuţe unde poţi să faci o campanie destul de repede, e important ca oamenii să şi seteze echipele, să îşi seteze un program, atunci e nevoie de timp pentru acest lucru, şi de aceea cred că sfârşitul lunii ianuarie este un timp foarte în regulă, dar şi ca Biroul Politic Judeţean să analizeze toate propunerile, să vină cu toate variantele. În principiu le cam avem în mare, intenţiile pe fiecare UAT din judeţul Maramureş, dar mai sunt şi lucruri de analizat, poate vom face şi anumite studii sociologice în anumite zone, după care vom definitiva printr-un vot în Biroul Politic Judeţean şi mai apoi în Colegiul Directoral PNL", a declarat Ionel Bogdan.

Adeziuni din partea șefilor de deconcentrate

Acesta a ţinut să sublinieze că nu doreşte să aibă adeziuni din partea unor şefi de deconcentrate din judeţul Maramureş. "Nu aştept adeziuni de la şefii de deconcentrate din judeţul Maramureş", a declarat Ionel Bogdan.

În completarea afirmaţiei sale, preşedintele PNL Baia Mare, Călin Bota, a precizat că a existat o discuţie în spaţiul public şi pe reţele de socializare că o parte din şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş ar fi susţinut că se vor trece din PSD la PNL, însă verificarea documentelor interne infirmă această idee.

"Am fost sesizat vizavi de un astfel de pericol şi chiar am verificat ieri (joi n.red.) dosarul cu toate adeziunile care au fost depuse aici, în ultimele zece zile, şi nu există aşa ceva şi cred că nici nu va exista. Oricum, adeziunile trebuie să treacă printr-un filtru pentru a fi dezbătute la nivelul Biroului Judeţean. Eu cred că avem un Birou Municipal care are capacitatea de a filtra aceste adeziuni", a spus Călin Bota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel