„Specializarea” Violetei Alexandru: Eu nu uit

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a transmis un mesaj pe Facebook legat de „specializarea" sa.

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a transmis un mesaj pe Facebook legat de „specializarea" sa: „surmontarea lui nu se poate din administrație”.

„M-am specializat în surmontarea lui << nu se poate >> din administrație. M-am încăpățânat să conectez instituțiile între ele, în limita competențelor MMPS, ca să nu mai meargă oamenii după hârtii când le au instituțiile. Toți vorbesc despre ce bine ar fi să fie conectate instituțiile între ele, eu m-am săturat de declarații și iau decizii"

Lucrurile nu se văd în spațiul public

Violeta Alexandru a continuat mesajul spunând că eforturile sale de la inițiativă la semnarea Ordinelor nu sunt vizibile în spațiul public. În plus, ministrul interimar a spus că trebuie să supravegheze situația și după anumite decizii.

„Săptămâni în șir - lucruri care nu se văd în spațiul public - demontez argumente contra ca să ajungem la: Se poate. În final, semnez Ordin", a continuat Alexandru.

„După, ai crede că totul merge de la sine. Nu! Cineva acolo tot lucrează, tăcut, ca să nu se poată dintr-o dată sau peste tot în țară. Dacă nu verifici constant, pe eșantion, administrația contează pe faptul că uiți, îți îndrepți atenția în altă parte", a mai scris ministrul.

Verificare după verificare

Ministrul interimar a mărturisit că face numeroase verificări ale proiectelor, iar managementul de acest tip se îmbină cel mai bine cu mesajele cetățenilor.

Eu nu uit, îmi fixez termene, urmăresc sarcini. Chiar și când, după 2-3 verificări, arată ca și cum merg lucrurile, verific. Pentru acest tip de management pe care îl aduc în sistemul public, mesajele de la cetățeni sunt valoroase", a adăugat Alexandru.

„Mulțumesc domnului O.G. Chiar dacă nu mai reușesc să răspund imediat mesajelor, le citesc și, mai important, le fac parte din decizii până când urnim administrația și o punem, împreună, pe drumul corect. Simplificarea de #lamunca este un efort permanent. Merită! Pentru oameni", a încheiat Violeta Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel