Soții Clinton, în criză de popularitate. Ce au fost nevoiți să facă

Soții Bill și Hillary Clinton desfășoară o serie de întâlniri cu americanii din diferite orașe, însă succesul lor nu este cel așteptat.

Bill și Hillary Clinton vând bilete cu discount pentru evenimentele din turneul lor de conferințe, după ce au constatat interesul redus pentru inițiativa lor.

Biletele de reducere pentru cel puțin nouă evenimente "O seară cu Clinton" au apărut pe site-ul Groupon, care oferă discounturi cu privire la activități, bunuri și servicii. Luni, biletele cu discount au fost oferite într-o serie de locații prietenoase pentru cei doi democrați, inclusiv New York, Detroit, Philadelphia și Boston.

Tranzacții cu discount

Biletele pentru evenimentul din 11 aprilie 2019 la Teatrul Beacon din New York, afișate inițial la prețul de 287 USD - ajunseseră luni la valoarea de 145 USD. Biletele pentru conferința de la Detroit din 12 aprilie, listate inițial pentru suma de 220,70 de dolari, au coborât la 95 de dolari. Și biletele din Philadelphia pentru aceeași zi au fost reduse de la 208,20 dolari la 85 dolari.

Groupon se pare că lucrează la succesul celor doi, având în vedere și că biletele la o apariție pe 4 mai în Inglewood, California, care erau în mod normal la prețul de 77 $ și reduse la 35 $ au fost vândute în totalitate luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel