Sorin Ovidiu Vîntu pierde și procesul cu Elena Udrea

Tribunalul București a dat, luni, o hotărâre favorabilă ministrului Elena Udrea, în procesul intentat de Sorin Ovidiu Vîntu pentru afirmaţii calomnioase. De altfel, o altă instanţă i-a respins în urmă cu o săptămână o cerere similară lui Sorin Ovidiu Vântu într-un proces cu premierul Emil Boc.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Sorin Ovidiu Vîntu, caz în care dosarul va ajunge la Curtea de Apel Bucureşti.

Omul de afaceri a înaintat în octombrie 2010 o plângere împotriva Elenei Udrea, prin care solicita daune de 1 milion de euro, pentru că ar fi făcut afirmaţii defăimătoare despre el pe blogul personal, potrivit cărora ar fi fost implicat în prăbuşirea FNI.

La momentul respectiv, Sorin Ovidiu Vîntu a anunţat că intenţionează să îi dea în judecată pe premierul Emil Boc şi pe ministrul Dezvoltării, Elena Udrea. "Eu nu îmi schimb niciodată deciziile, vor trebui să dovedească că eu am organizat o lovitură de stat şi că am furat bani de la FNI", a susţinut omul de afaceri pe 6 octombrie 2010, întrebat fiind dacă îşi menţine decizia de a îi da pe cei doi în judecată, în civil.

Citește și: Vîntu a pierdut procesul cu Emil Boc

Vîntu a pierdut procesul cu Emil Boc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel