Corina Drăgotescu, după moartea lui Patrick Ekeng: Este sinistru ce fac politicienii

Jurnalista Corina Drăgotescu a comentat luni la România TV, prin telefon, în legătură cu o serie de nereguli care ies la iveală după moartea fotbalistului Patrick Ekeng, susținând, totodată, că i se pare sinistru cum policienii încearcă să se folosească de această dramă în bătălia politică și electorală.

"Sunt două aspecte. Văd ca sora jucătorului a declarat pentru BBC că el a spus înainte de joc că se simțea obosit și nu ar vrea să joace și aceasta este o primă întrebare: de ce a intrat pe terenul de joc dacă a spus cercului de apropiați și de ce doctorul l-a lăsat. Iar cea de-a doua este starea serviciului de ambulanță. Cum se poate ca ambulanța să nu aibă baterii, să meargă la un meci doar ca să stea doar ca palmierul și să nu facă nimic. Este foarte greu de imaginat lucrul ăsta. Cum a fost semnat contractul, care au fost condițiile în care trebuia să fie ambulanța acolo, că doar așa să se vadă la televizor că este o ambulanță în apropierea terenului și niște medici acolo nu cred că asta se stipula în contract. Deocamdată avem niște fapte: un om tânăr a murit, medicii nu au putut să facă nimic, ambulanța era prost echipată, iar politicienii au început să transforme chestiunea într-o armă de luptă electorală și de luptă politică, ceea ce mi se pare sinistru. La fel de sinistru cum a fost și cu Colectiv, să câștige capital politic de pe urma stării proaste din sistemul sanitar", a declarat Corina Drăgotescu. 

"Fratele meu se simtea foarte obosit, a spus că nu poate juca", a declarat sora cea mare a lui Patrick Ekeng pentru postul britanic de televiziune BBC.

Potrivit acesteia, fratele ei s-a confesat unui prieten, chiar cu o zi înainte ca fotbalistul camerunez să îşi găsească sfârşitul pe terenul de fotbal.

Între timp, la Bucureşti au început audierile în cadrul anchetei deschise de Parchet.

Oamenii legii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, după ce dinamovistul Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a murit. În paralel, cazul este anchetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, care va stabili dacă a fost accident de muncă sau nu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel