Sora lui Jacqueline Kennedy a murit

Deces
Deces

Caroline Lee Bouvier, fostă actriţă, scriitoare şi soră mai mică a lui Jacqueline Kennedy, a murit.

Caroline Lee Bouvier a murit la casa ei din New York, relatează EFE. Prietenă a multor celebrităţi, printre care pictorul Andy Warhol, balerinul Rudolph Nureyev sau scriitorul Truman Capote, Caroline Lee Bouvier a fost căsătorită de trei ori, printre soţii ei numărându-se şi prinţul polonez Stanislaw Albrecht Radziwill, cu care a avut doi copii, Anthony şi Anna Christina.

Ea a avut o relaţie foarte apropiată cu creatorii de modă Yves Saint Laurent şi Oleg Cassini iar frumuseţea ei a fost imortalizată de artişti şi fotografi, printre care Peter Board, cu care a avut şi o relaţie romantică. În 1953 Caroline s-a căsătorit înaintea surorii ei mai mari cu editorul Michael Temple Canfield, de care a divorţat în 1959.

Cea de-a doua ei căsătorie a fost cu prinţul polonez. Potrivit revistei Vanity Fair, Caroline a fost una dintre 'lebedele', cum le numea Capote pe doamnele din înalta societate newyorkeză care se reuneau în jurul scriitorului pentru a vorbi despre vieţile lor mondene, din care făcea parte şi creatoarea de modă Gloria Vanderbilt.

Revista s-a făcut ecou şi al rivalităţii dintre Caroline şi sora ei mai mare Jacqueline. Potrivit publicaţiei, deşi Caroline strălucea şi era nelipsită din cercurile elitei internaţionale, ea nu a putut niciodată să o eclipseze pe Jackie. Totuşi când Jacqueline Kennedy a devenit primă doamnă, cele două surori au fost de nedespărţit, sora mai mică însoţind-o pe cea mare în voiaje şi fiindu-i de mare sprijin după asasinarea preşedintelui John Ford Kennedy, în 1963. Însă discrepanţele dintre cele două aveau să iasă din nou la lumină, când ambele surori s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat, care până la urmă s-a căsătorit cu Jacqueline, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel