EXCLUSIV  SONDAJ prezidențiale 2019. Cumpănașu: E realizat de către o țară prietenă României. Au încercat să-i deschidă ochii și lui Dragnea

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, a anunțat că a intrat în posesia unui sondaj important, realizat de către o firmă care a încercat să-i deschidă ochii și fostului lider PSD Liviu Dragnea. 

”Eu sunt destul de realist. Mă adaptez greu la noua postura de candidat la prezidențiale sau de președinte de partid. Nu mă îmbăt cu apă rece” a spus Alexandru Cumpănașu despre speranțele pe care le are pentru prezidențiale. 

Candidatul la prezidențiale a subliniat: ”Ieri am primit un sondaj realizat de către o țară prietenă României, printr-o firmă austriacă cu consultanți israelieni, care au încercat să-i deschidă ochii și lui Liviu Dragnea.”

Alexandru Cumpănașu a precizat că nu are consultanții lui Liviu Dragnea, pentru că nu a comandat el sondajul. ”Un stat a comandat sondajul, un stat prieten al României, care nu este din Europa” a precizat Alexandru Cumpănașu. El a precizat că are rezultatul sondajului din mediul diplomatic din România, unde circulă respectivul sondaj.  

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel