Soartă crudă sau slăbiciune? Declarația lui Guardiola după eliminarea din Liga Campionilor

Pep Guardiola a ratat, din nou apropierea cu Manchester City de finala Ligii Campionilor, după ce a fost blocat de Tottenham.

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, a acuzat soarta crudă a jucătorilor săi, care au ratat dramatic calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

E dur. Nu am fost departe de calificare. E crud, dar trebuie să acceptăm. A fost un meci frumos pentru toată lumea. Am făcut totul în repriza secundă, dar trebuie să o felicităm pe Tottenham, echipa mai bună s-a calificat, a declarat Guardiola, citat de AFP.

Am ratat un penalty în tur şi ne-am creat multe ocazii aici. Nu am văzut niciodată stadionul ca acum, toată lumea a văzut că am dat totul pentru calificare. (...) Nu a fost la fel ca în sezonul trecut. Am făcut erori la primele două goluri, iar la golul lui Llorente, dintr-un unghi se vede henţ. Susţin VAR-ul (asistenţa video la arbitraj. red.), dar sunt pentru un fotbal drept şi decizii corecte. Dacă la Aguero este ofsaid, e ofsaid. Trebuie să ne trezim, să reacţionăm. Ne-am bătut timp de nouă sau zece luni pentru Premier League şi încă mai putem să o câştigăm. E dificil, dar trebuie să ne batem până la final, a mai spus tehnicianul catalan.

Citește și: Semifinale Liga Campionilor | Mânjii lui Ajax sau supervedetele Europei? Programul partidelor

Tottenham Hotspur s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, deşi a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 4-3 (3-2), pe Etihad Stadium, în manşa a doua a sferturilor de finală.

Tottenham, victorioasă în tur cu 1-0, a obţinut în premieră calificarea în semifinale, după ce City a fost aproape a ajunge în penultimul act, dar golul marcat de Raheem Sterling (90+3) a fost anulat în urma intervenţiei VAR (asistenţa video la arbitraj) pentru ofsaid la Aguero.

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi răsturnări de scor. Pentru Tottenham au înscris sud-coreeanul Heung-Min Son (7, 10) şi Fernando Llorente (73), în timp ce pentru City au marcat Raheem Sterling (4, 21), Bernardo Silva (11) şi Sergio Aguero (59).

Citește și: El e românul Arnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel