Soartă crudă sau slăbiciune? Declarația lui Guardiola după eliminarea din Liga Campionilor

Pep Guardiola a ratat, din nou apropierea cu Manchester City de finala Ligii Campionilor, după ce a fost blocat de Tottenham.

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, a acuzat soarta crudă a jucătorilor săi, care au ratat dramatic calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

E dur. Nu am fost departe de calificare. E crud, dar trebuie să acceptăm. A fost un meci frumos pentru toată lumea. Am făcut totul în repriza secundă, dar trebuie să o felicităm pe Tottenham, echipa mai bună s-a calificat, a declarat Guardiola, citat de AFP.

Am ratat un penalty în tur şi ne-am creat multe ocazii aici. Nu am văzut niciodată stadionul ca acum, toată lumea a văzut că am dat totul pentru calificare. (...) Nu a fost la fel ca în sezonul trecut. Am făcut erori la primele două goluri, iar la golul lui Llorente, dintr-un unghi se vede henţ. Susţin VAR-ul (asistenţa video la arbitraj. red.), dar sunt pentru un fotbal drept şi decizii corecte. Dacă la Aguero este ofsaid, e ofsaid. Trebuie să ne trezim, să reacţionăm. Ne-am bătut timp de nouă sau zece luni pentru Premier League şi încă mai putem să o câştigăm. E dificil, dar trebuie să ne batem până la final, a mai spus tehnicianul catalan.

Citește și: Semifinale Liga Campionilor | Mânjii lui Ajax sau supervedetele Europei? Programul partidelor

Tottenham Hotspur s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, deşi a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 4-3 (3-2), pe Etihad Stadium, în manşa a doua a sferturilor de finală.

Tottenham, victorioasă în tur cu 1-0, a obţinut în premieră calificarea în semifinale, după ce City a fost aproape a ajunge în penultimul act, dar golul marcat de Raheem Sterling (90+3) a fost anulat în urma intervenţiei VAR (asistenţa video la arbitraj) pentru ofsaid la Aguero.

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi răsturnări de scor. Pentru Tottenham au înscris sud-coreeanul Heung-Min Son (7, 10) şi Fernando Llorente (73), în timp ce pentru City au marcat Raheem Sterling (4, 21), Bernardo Silva (11) şi Sergio Aguero (59).

Citește și: El e românul Arnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel