SMURD: Alte două persoane au văzut avionul prăbușit în Iași

SMURD
SMURD

Mister în Iași! Deși după ore de căutări nu a fost găsit niciun avion, iar controlorii de zbor nu au sesizat niciun avion  dispărut de pe radar, mai multe persoane din localități diferite din Iași au semnalat că un avion a intrat în picaj. 

”Am vorbit cu apelantul principal, şi cu alţi oameni care confirmă că au văzut acelaşi lucru. Am făcut verificări la pas. Acum ne deplasăm între Măcărăşti şi Grozeşti. Mai avem o micuţă zonă în care vom intra în curând. Suntem pe frontieră. La câţiva metri e Prutul. Am încercat să dăm şi de autorităţile din Republica Moldova. Doctorul Arafat a vorbit cu autoritatea aeronautică din Republica Moldova, dar se infirmă, nu au moldovenii nicio pierdere. Sperăm să nu fie niciun accident”, a afirmat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD.

Una dintre persoanele care susţin că au văzut un avion cu probleme este dintr-o altă localitate, Costuleni, iar la Măcărăşti este o a doua persoană care ar fi relatat o variantă similară.

”Primarul din Măcărăşti ne-a spus că mai este cineva, un tânăr din Măcărăşti. Ceva a fost sigur. Probabil a fost o aeronavă care a avut dificultăţi în abordarea rutei unui avion obişnuit, care probabil că a aterizat între timp. Probabil că a zburat mai jos, a fost mai zgomotos.”, a mai declarat Diana Cimpoeşu.

Cu toate acestea, nimic nu este confirmat sau infirmat total până la această oră. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel