Siria, sub tirul unui nou raid israelian

raid
raid

Un nou raid a fost lansat de aviația israeliană asupra Siriei în noaptea de sâmbătă spre duminică. Atacul a avut loc  în apropiere de Damasc și a vizat arme iraniene destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, a anunţat duminică un oficial de rang înalt israelian, sub acoperirea anonimatului.

"Atacul viza rachete iraniene cu destinaţia Hezbollah, la nord de Damasc", a declarat oficialul citat.

 Acest atac a avut ca ţintă clădirile din nord-vestul capitalei siriene, în apropiere de locul unui atac aerian israelian pe care statul evreu l-a confirmat implicit în ianuarie, a adăugat oficialul.

 El a confirmat, de asemenea, că Israelul a desfăşurat un alt raid aerian vineri dimineaţa împotriva armelor destinate Hezbollah, în apropierea aeroportului din Damasc.

 Agenţia oficială sirian Sana a menţionat că un atac israelian a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică împotriva unui centru de cercetare ştiinţifică din Jamraya, la nord-vest de Damasc.

 "De fiecare dată când ajung informaţii în Israel cu privire la transferul de rachete sau arme din Siria către Liban (cu destinaţia Hezbollah), ei vor fi atacaţi", a afirmat oficialul israelian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel