EXCLUSIV  Singura formulă PNL - PSD pentru București. Remus Borza dezvăluie totul după întâlnirea cu Dan Ostahie

Remus Borza / Foto: Crișan Andreescu
Remus Borza / Foto: Crișan Andreescu

Remus Borza a venit cu mai multe răspunsuri legate de viitoarele alegeri la Primăria Generală a Capitalei.

Va fi susținut Dan Ostahie, CEO Altex, pentru a fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei? PNL și PSD vor avea un candidat comun la Primăria Generală a Capitalei?

Liberalul Remus Borza, cel care a fost la o masă cu Nicolae Ciucă și Dan Ostahie, surprinsă de presă, este prezent în platoul DC News unde a explicat: 

"Cred că asta este singura formulă de a-l disloca pe Nicușor Dan de la Primăria Bucureștiului: un candidat comun. Dacă, în scenariul în care PSD și PNL are fiecare câte un candidat, evident își canibalizează voturile și câștiga Nicușor Dan. Deci, soluția corectă din punctul meu de vedere, care trebuie să fie agreată și la nivel de coaliție, este un candidat comun - ideal un candidat independent susținut de cele două partide care formează majoritatea astăzi.

Pentru că, vedeți, chiar și Nicușor Dan, ca percepție publică la nivelul Bucureștiului, e văzut mai degrabă ca un independent. Acum... în politică e greu să tragi linie între un independent și un membru al unei formațiuni politice."

Bogdan Chirieac a intervenit: ”Bucureștenilor le-a plăcut ideea cu independentul. Așa era profesorul Sorin Oprescu care a câștigat în 2008 ca independent,  susținut de PSD, apoi și în mandatele următoare tot așa le-a obținut”. 

Remus Borza a completat: ”Este clar că Nicușor Dan a ieșit primar general și pe susținerea PNL. A fost candidat comun și Nicușor Dan PNL-USR. Acest mecanism iată că funcționează puțin și la nivelul Bucureștiului. Acum, dacă e să facem un bilanț și să tragem linie vis-a-vis de realizările primarului general, cred că majoritatea dintre bucureșteni ar da cu minus.

În continuare rămân probleme mari departe de a fi rezolvate, și aici mă refer la trafic (fiecare bucureștean pierde două-trei ore lejer în trafic), probleme de poluare, de mediu, de termoficare”. 

Interviul complet, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel