Silviu Prigoană, mai precaut decât Traian Băsescu: Acum stau liniștit

Silviu Prigoană, fost candidat al PDL la Primăria Municipiului Bucureşti, a dezvăluit pentru wowbiz.ro că a înghețat relațiile definitiv și pentru totdeauna cu cei trei frați ai săi, "din precauție". "Păi, uitați-vă ce pățește acum președintele țării de la fratele lui. Nu-i de râs, nu, nu", a exemplificat Prigoană.

Milionarul Silviu Prigoană s-a delimitat de frații săi, Daniel, Titus și Valentin, și susține că tot ce au împreună sunt doar părinții.

"Eu am pus punct frației cu ei acum 10 ani. Sau poate șase, nici nu mai știu. De ce? Din precauție. Am zis să nu le creez probleme. Am vrut să îi protejez. Păi, uitați-vă ce pățește acum președintele țării de la fratele lui. Nu-i de râs, nu, nu. Când am intrat în politică m-am delimitat de tot și am zis gata! Nu a fost o ceartă sau o discuție, a fost ceva care a venit treptat. I-am ajutat să pornească afaceri, să-și ia case, să-și pună dinți, după care am spus: ajunge!!!", a dezvăluit Silviu Prigoană pentru sursa citată.

"Mă enerva că suna ăla să se plângă de nu știu ce, că mama i-a dat ăluia și nu soției lui. Apoi, mama îmi spunea altceva și o țineau tot așa. Acum stau liniștit. Nu ne sunăm și nu ne vorbim și toți știu că nu mă mai interesează. Avem împreună doar părinții, atât! Suntem oameni maturi și fiecare are familia lui, ce să tot discutăm? Nu le avem fiecare pe ale noastre?", a mai adăugat Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel