Mesaje și felicitări de Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021. Cui trebuie să-i spui "La mulți ani", în afară de Andrei și Andreea

Sfântul Apostol Andrei este sărbătorit marți, 30 noiembrie 2021. 

De Sfântul Apostol Andrei, își sărbătoresc ziua în jur de 720.000 de români, 368.523 bărbați și 349.079 femei. Pe lângă Andrei și Andreea, este ziua onomastică și a celor care poartă nume derivate, precum: Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea.

Tuturor, le urăm și noi un călduros ”La mulți ani”.

Mesaje de Sfântul Andrei

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un ”La mulți ani” aducător de Fericire! 

La mulți ani! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Un cer albastru fără nori în calea ta să fie, să ai în viață numai noroc și bucurie! La mulți ani!

Îți urez ”La mulți ani” și fie ca Sfântul ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară. 

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Această zi să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâția prieteni care să fie lângă ține, la greu și la bine! La mulți ani Andrei/Andreea!

Adevărată frumusețe vine din suflet și încălzește lumea cu bunătatea, onestitatea și compasiunea ei. Ești o persoană cu adevărat specială și îți urez să ai parte de o zi minunată. La mulți ani Andrei/Andreea!

Andreea, să ai parte de dragoste și fericire în viață. Sfântul Andrei e cu tine!

Andrei, îți urez să fii mereu fericit, sănătos și plin de bucurie. La mulți ani!

Andrei/Andreea îți urez să ai o viață frumoasă că răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curăț că neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

Ce bine că e ziua ta azi, pentru că am o scuză că să îți spun din nou cât de mult Te iubesc! ... și să îți urez La Mulți Ani!

Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!

Cele mai sincere urări chiar dacă fraze-le ți se păr aceleași! Sănătate, Bani, Iubire.

Cine poate spune că nu am cea mai frumoasă floare lângă mine? Chiar și florile pălesc în față frumuseții sufletului tău! Să fii sănătoasă și fericită!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale onomastice îți doresc să ai parte numai de lucruri bune: sănătate, iubire, bucurii și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de Sfântul Andrei!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani !

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simț aici, chiar dacă ești departe. La mulți ani, de la mare depărtare.

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!

Ești o persoană minunată și veselă. Față ta zâmbitoare și inimă caldă îmi luminează ziua. Sper că de Sfântul Andrei să ai parte de o zi cum ești tu... minunată!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani!

Fie că din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani !

Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Fie că inimă și sufletul tău să se deschidă precum florile de primăvară și să primească în ele toată bucuria și fericirea. La mulți ani Andrei/Andreea!

Gândurile care se îndreaptă spre ține sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper că ziua de Sfântul Andrei să fie la fel de fericită așa cum îți doresc să-ți fie întreagă viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel