Selfie-ul care a revoltat lumea medicală! Ce a făcut un medic în timpul unei nașteri

Un medic din Moldova și-a făcut unn selfie în timpul unei operații de cezariană, gest care nu a fost apreciat de ministrul Sănătății.

Fostul director al Spitalului raional Floreşti, medicul Sergiu Sochircă, își face selfie-uri în sala de naștere și le postează pe Facebook. Mai mult, acesta face publice imagini și cu nou-născutul.

"Seviciul e în toi! Salut tuturor care sunt în serviciu de noapte! Un om mic cu speranțe mari a apărut pe lume", a scris Sochircă. Mesajul său era însoțit de două poze în care apare mama pe masa de naștere, dar și poza micuțului, scrie realitatea.md.

„Referitor la ieșirea revoltătoare și iresponsabilă de astăzi a medicului din Florești, care a publicat pe Facebook poze din sala de operație cu nou-născutul și mama acestuia, semi-inconștientă. Am sesizat conducerea Spitalului Raional Florești, cât și fondatorul instituției, Consiliul Raional Florești, spre sancționarea imediată a lucrătorului medical dl Sergiu Sochircă, conform legislației în vigoare", a scris pe Facebook Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Ruxanda Glava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel