Şefa CNA, audiată în Comisia pentru cultură. Campania electorală, motiv de discordie

Monica Gubernat, preşedintele interimar al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a fost invitată la o audiere în Comisia pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă, programată pentru miercuri, anunţă romaniatv.net. 

Audierea are legătură cu modul în care Consiliul Naţional al Audiovizualului a răspuns sesizărilor ce vizau încălcările repetate, de către anumiţi radiodifuzori, a legislaţiei din domeniul electoral şi audiovizual, pe perioada desfăşurării campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, respectiv referendum.

Potrivit lui Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei, Monica Gubernat nu a confirmat prezenţa la audierea programată la ora 13.00.

Scandal cu lideri PSD



În ultimele săptămâni CNA a fost în mijlocul unui scandal care a vizat Televiziunea Română şi prezenţa lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, şi a ministrului Agriculturii, Petre Daea, la emisiunea „Viaţa satului”, în timpul campaniei electorale, fără ca programul să fie marcat ca atare.

În şedinţa de miercuri, Comisia va discuta şi propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea art. 16 din Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (Pl x 154/2019). Dezbateri în vederea întocmirii raportului; propunere legislativă privind acordarea de vouchere culturale (Pl x 361/2015). Dezbateri în vederea întocmirii raportului comun; proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public (PL x 193/2019). Dezbateri în vederea întocmirii raportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel