Sediul din Madrid al grupului media Prisa, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul din Madrid al grupului media Prisa, din care face parte și ziarul El Pais, a fost evacuat miercuri după primirea unui colet suspect, a anunțat purtătoarea de cuvânt a grupului, citată de Reuters.

 
 

Probleme la Madrid au apărut în contextul în care, miercuri, a avut loc un atentat terorist, în Paris, la sediul ziarului Charlie Hebdo. Mai mulți bărbați înarmați și purtând cagule pe față au intrat în redacția ziarului și au deschis focul. În atac au fost omorâți 12 oameni, printre care și un polițist care a fost executat de la o distanță mic, în timp ce era rănit.

CITEȘTE ȘI: ATAC TERORIST CHARLIE HEBDO. Jurnalist român în Franța, Dorin Ilie: Atacatorii au luat un ostatic. Este extrem de șocant

Din trustul Prisa face parte celebrul ziar spaniol El Pais.

Sediul a fost evacuat în jurul orei locale 14:45, din cauza unui "colet suspect". Un bărbat a lăsat în dimineața zilei de miercuri un pachet care s-a dovedit a fi suspect după ce a fost scanat, iar poliția analizează în acest moment coletul, mai scrie El Economista.

CITEȘTE ȘI: Atac terorist Charlie Hebdo: Caricatura care a prevestit atentatele 

Chiar angajații unora dintre publicațiile care își au sediul în clădirea Prisa — de la El País, Cinco días sau Huffington Post — au scris pe rețelele sociale că au fost nevoiți să iasă din clădire din cauza unui 'pachet ciudat'. Și angajații cotidianului sportiv As au fost evacuați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel