Sechestru pe un cont de peste 200.000 de euro al lui Adrian Mutu

Adrian Mutu are pus sub sechestru asigurător o sumă de 211.000 de euro, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, în urma declanșării investigației asupra evaziunii fiscale din primele două ligi ale fotbalului italian.

Autorităţile italiene instrumentează un uriaş dosar de evaziune fiscală în care sunt anchetaţi mai mulţi fotbalişti, scrie romaniatv.net. Numele lui Adrian Mutu apare alături de al altor 16 fotbalişti pe lista suspecţilor de evaziune fiscală.

În total, 64 de grei din fotbal sunt anchetaţi de procuratura din Napoli în acest dosar, numit Fuorigiocco (Offside).

Statul italian a  sechestru pe bunurile şi imobilele acestora.

În ceea ce-l priveşte pe Mutu, potrivit sursei citate, lui i-a fost pus sechestru 211.293 euro, aflându-se pe locul 8 în topul evazioniştilor. 

Pe de altă parte, Adrian Mutu a reacționat în urmă cu o zi, oferind câteva precizări privind ancheta declanșată în Italia: "EU NU SUNT ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA asa cum redau ziarele si televiziunile din România (încă o aberație!!) Ce se întâmplă in Italia e exact ce s-a întâmplat in România cu "dosarul transferurilor" in care erau acuzați președinții de cluburi si agenții de jucatori,așa zișii "procuratori",NU jucatorii care au fost transferați de aceștia!!Asta se investighează in Italia, "TRANSFERURILE" ,mai bine zis daca cluburile au declarat toți banii,câți bani au dat la agenți si daca aceștia au declarat banii încasați !!!Eu NU am fost citat sa ma prezint pentru declarații!!", a scris, miercurri, pe Facebook, atacantul român, aflat acum la ASA Târgu Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel