Sebastian Burduja le spune ”PSD-iștilor” de ce să-l voteze pentru Capitală. ”Ce facem cu orașul ăsta? Îl lăsăm să se facă praf, să se facă zob?”

captură video România TV
captură video România TV

Mai e Bucureștiul un oraș sigur?

Sebastian Burduja, posibil candidat al coaliției pentru Capitală, a fost prezent în platoul emisiunii "Punctul culminant" de la România TV unde a vorbit despre perspectivele electorale din acest an dar și despre neregulile din Capitală la ora actuală.

"Printre problemele majore cu care se confruntă Bucureștiul, potrivit unui sondaj recent, se numără traficul de droguri, termoficarea, traficul și siguranța populației.  Siguranța populației care, de fapt, intră la consumul de droguri pentru că sunt tot mai mulți părinți care-și trimit copilul la școală și nu știu dacă se mai întoarce" a precizat, din start, ministrul Energiei.

Victor Ciutacu: Eu am impresia că și românii și-au făcut niște așteptări neconforme cu statutul țării noastre. Aud prin rețelele sociale niște tânguieli de genul - Dom'le, nu mai poate să iasă singură o femeie pe stradă, seara, de la ora nu știu care... Păi iertați-mă, dar dacă luăm Parisul, New York-ul sau alte orașe "cu apă caldă la robinet" - cum îmi place mie să spun - de la care luăm lumină, chestia asta se întâmplă de vreo zece ani de zile. Adică noi suntem mai noi în branșă! România chiar a fost, o bună perioadă de vreme, una dintre țările sigure! 

Sebastian Burduja l-a întrerupt: Dar nu mai e cazul! Și știți ce s-a întâmplat în Centrul Vechi cu o femeie, acum o săptămână-două. A fost aproape omorâtă în plin centrul Capitalei. Nu putem accepta să trăim într-un oraș în care se întâmplă asta! Eu refuz să cred asta. De-aia m-am și aruncat în lupta asta și mi-am asumat președinția filialei București. Ar fi imoral, ca bucureștean și președinte al filialei PNL București, să spun - Dom'le, mai stau pe margine, mă uit... spargeți-vă voi capetele, gândiți-vă cum să faceți cu Bucureștiul...

E un post greu Primăria Capitalei! Se spune că-i cel mai greu post de primar. Bun. Ce facem cu orașul ăsta? Îl lăsăm să se facă praf, să se facă zob? Unde ajungem în patru ani de zile în stilul ăsta?

Victor Ciutacu: Păi se pare că suntem pe cale să... dacă nu se face ceva.

Sebastian Burduja: De aceea zic că cea mai bună veste a acestui parteneriat între PNL și PSD este că Nicușor va fi schimbat din funcție.

Victor Ciutacu: Ziceți dvs?

Sebastian Burduja: Sunt convins de asta. De ce să mă voteze pe mine PSD-iștii? Sunt pregătit. Eu am fost specialist în dezvoltare urbană la Banca Mondială patru ani de zile, în Washington, deci m-am uitat la cum se dezvoltă un oraș, cum atragi investiții, cum te prezinți lumii ca să vină locuri de muncă, să creștem economia etc. Sunt un om corect și n-am greșit în nicio poziție publică în care am fost și peste tot pe unde am fost am livrat niște rezultate.

Emisiunea completă de la România TV, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel