Se redeschid cinematografele şi stadioanele. Unde se aplică noua măsură de relaxare

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cinematografele şi cazinourile se vor redeschide luni, iar stadioanele îşi vor putea primi din nou publicul începând din 11 iulie. Iată unde se va aplica noua măsură de relaxare.

Cinematografele şi cazinourile din Franţa se vor redeschide luni, la fel și stadioanele, începând din 11 iulie, în limita a 5.000 de spectatori, a anunţat guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, transmite AFP.

Ameliorarea situaţiei sanitare referitoare la epidemia de COVID-19 permite să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa, a precizat guvernul într-un comunicat, scrie Agerpres.

Redeschiderea discotecilor, târgurilor şi saloanelor

Franţa a înregistrat 14 decese suplimentare legate de COVID-19 în spitale în precedentele 24 de ore, ceea ce ridică la 29.617 numărul total al deceselor de la începutul epidemiei, conform unui bilanţ oficial publicat vineri.

Redeschiderea discotecilor, târgurilor şi saloanelor, precum şi unda verde pentru croazierele internaţionale ar putea fi decise începând din septembrie dacă epidemia va continua să se restrângă, a adăugat executivul francez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel