Urmărește emisiunea live


Scuze PENIBILE: Droguri mâncate de şoareci! Poliţişti arestaţi

Mai mulţi poliţişti argentinieni au fost concediaţi, după ce au dat vina pe şoareci pentru dispariţia unor droguri.

Opt poliţişti argentinieni au fost concediaţi, după ce au dat vina... pe şoareci pentru dispariţia unei importante cantităţi de droguri, informează BBC.

Anchetatorii au constatat dispariţia a 540 de kilograme de marijuana dintr-un depozit al poliţiei din oraşul Pilar, aflat la nord-vest de Buenos Aires. Fostul comisar de poliţie al oraşului, Javier Specia, şi colegii săi au declarat în faţa unui judecător că drogurile au fost 'mâncate de şoareci'.

Experţii criminalişti se îndoiesc însă că rozătoarele ar fi văzut drogurile drept hrană şi susţin că acestea ar fi murit dacă le-ar fi consumat. Un purtător de cuvânt al judecătorului Adrián González Charvay a precizat că, potrivit experţilor de la Universitatea din Buenos Aires, 'şoarecii nu ar confunda drogurile cu hrana' - iar dacă ar fi făcut-o, 'în depozit ar fi fost găsite numeroase cadavre'.

Poliţiştii urmează să depună mărturie în faţa judecătorului pe 4 mai. Potrivit BBC, în depozitul respectiv fuseseră stocate în ultimii doi ani circa 6.000 de kilograme de marijuana.

[citeste si]

Cel care a descoperit cantitatea de marijuana lipsă este succesorul lui Specia, Emilio Portero. Bănuielile au căzut asupra lui Specia după ce autorităţile au descoperit că acesta nu a semnat inventarul pentru drogurile confiscate atunci când a părăsit postul de comisar în aprilie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel