Scrisoare anti Dragnea din PSD. SRS: Nu are loc nicio catastrofă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat poziția semnatorilor scrisorii anti Dragnea din PSD și spune cum ar arăta partidul dacă Liviu Dragnea ar demisiona.

Spre știința tuturor care nu înțeleg sau se fac că nu înțeleg, în primul rând, nu are loc niciun fel de catastrofă la nivelul PSD nici dacă pleacă sau dacă rămâne Dragnea. Doi, toată chestiunea este asumată public, pe față și în mod democratic. Cei trei semnatari ai declarației care invocă faptul că în spatele lor se află numeroși alți reprezentanți din conducerea partidului sunt oameni cu maturitate politică. Toți dintre ei sunt personalități politice deosebite ale partidului. Nu cred că vreunul dintre cei trei se hazardează să spună că în spatele lor sunt nu știu câți aliați și să nu fie așa. Dimpotrivă, sunt convins că ei, în prealabil, până când să își asume răspunderea acestei declarații, au tatonat în profunzime partidul și se bazează pe posibilitatea de a obține o victorie în această luptă internă cu Dragnea., a afirmat Roșca Stănescu la România TV.

Cum ar arăta partidul dacă Liviu Dragnea ar demisiona

Partidul după Dragnea va fi cu certitudine un partid care va funcționa mai democratic, cu o conducere colectivă. Partidul înnoit va fi mai puternic pentru că nu va mai putea fi arătat cu degetul că schimbă legile penale de dragul unei persoane sau alteia. Totul dobândește fără Dragnea o mai mare credibilitate., a adăugat Sorin Roșca Stănescu.

Vezi și: Scrisoare anti Dragnea. Plumb, replică pentru semnatari. Apel disperat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel