Scenariul lui Mugur Ciuvică la alegerile din Capitală: Dacă AUR îl susține pe Piedone, Nicușor Dan poate să se întoarcă pe 10 iunie din vacanță

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce declarații a făcut Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, despre alegerile din Capitală.

„Simion a anunțat că săptămâna viitoare va avea o conferință de presă comună cu Piedone. Pentru mine asta e știre. (...) Astăzi, când vorbim, și cu Gușă și fără Gușă, Piedone are foarte, foarte mari șanse, practic, astăzi este viitorul primar al Capitalei.

(...) Însă dacă săptămâna viitoare dl. Piedone se afișează doar în conferință de presă alături de George Simion și discută ei despre vreo, nici măcar nu zic de alianță, că ar fi moartea morților, despre o apropiere așa sau o susținere, cum anunța acum vreo oră la Antena 3 că AUR e dispus să îl susțină pe Piedone la Primăria Capitalei, dacă AUR îl susține pe Piedone la Primăria Capitalei și Piedone se afișează în conferință de presă cu Simion, dumneavoastră (ironic n.r. USR) rămâneți la Primăria Capitalei fără nici cea mai mică problemă.

Puteți să îl luați de mânuță pe Nicușor Dan și să îl duceți în Mykonos și să se întoarcă pe 10 iunie din vacanță”, a declarat Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel