SCANDALOS! Daniel Florea (PSD): Iau în calcul să-mi retrag copiii de la școală! INADMISIBIL

Anca Murgoci / 19 noi 2019 / 11:45
Daniel Florea
Daniel Florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a anunțat că vrea să-și retragă copiii de la școală.

Ura din societate pentru PSD a ajuns până la clasele primare. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a dezvăluit în exclusivitate la DC News prin ce dramă trec copiii săi.

”Iau în calcul să-mi retrag copiii de la școală”, a zis Daniel Florea la DC News.

 

"Ura o resimt și la nivel personal, din păcate. Asta mă deranjează cel mai tare. Copiii mei învață la o școală din Sectorul 5, școală publică, nu privată! Iau în calcul să-i retrag de acolo. Copiii mei sunt clasa a treia, au nouă ani. Pe bancă li se scriu mesaje de genul: PSD, ciuma roșie, citatul de pe plăcuța suedeză etc.

Lucrurile acestea sunt inadmisibile. Am vorbit cu soția mea foarte serios. O să discut, din nou, și cu copiii mei acest subiect. Copiii mei nu au nicio vină. Nu au nicio vină că este campanie electorală. Mi se pare inadmisibil că se întâmplă așa ceva la clasa a treia. Îmi pare rău că a trebuit să spun acest lucru, dar deja este mult prea mult. Dacă ai mei copii vor spune diseară că nu mai suportă situația, probabil că mâine îi vom muta de la școală. Copiii mei vin plângând acasă de la școală", a zis Daniel Florea la DC News.

Iată interviul cu Daniel Florea: