Scandal sexual la Teatrul Balșoi: E un bordel, afirmă o fostă balerină

anastasia
anastasia

Un scandal sexual macină unul dintre cele mai mari teatre ale lumii. O fostă balerină de la Balşoi acuză conducerea companiei că avea obiceiul să forţeze balerinele  să se prostitueze cu sponsorii bogaţi. Ria Novosti susţine, citată de ABC News, că Balşoi nu ştie cum să răspundă deocamdată acestor acuzaţii.

[caption id="attachment_296587" align="alignleft" width="310"] Foto: realitatea.net[/caption]

Dezvăluirea a fost făcută de o fostă stea   a baletului rus, Anastasia Volochkova,  în timpul unui talk show rusesc de duminică.

 Volochkova a spus că balerinele erau forţate de managementul teatrului Balşoi să meargă la petreceri date de unii dintre cei mai mari sponsori, bărbaţi extrem de bogaţi, cu aşteptări certe de a întreţine relaţii sexuale cu aceştia la finalul petrecerii. Orice fel de rezistenţă din partea balerinelor aducea cu sine neplăceri din partea managementului companiei, scrie realitatea.net.

 "Se întâmpla în special cu membrele corpului de balet, dar şi cu solistele. Din păcate, directorul general a transformat teatrul Balşoi într-un enorm bordel", spune femeia de 37 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel