Scandal într-un sat din Gorj, privind ancheta voturilor la referendum

satean
satean

Ancheta privind votul la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu a stârnit furia oamenilor care sunt luați la întrebări de procurori.

 Este și cazul unui sătean din Peşteana, judeţul Gorj, care s-a pus în faţa maşinii cu care procurorii veniseră, scrie rtv.net.

Trei procurori au descins în satul Peşteana, comuna Bălteni pentru a interoga mai multe persoane în legătură cu desfăşurarea referendumului. Ajunşi la casa unui sătean, acesta nu i-a mai lăsat să plece proptindu-se în faţa maşinii. Cetăţeanul era nemulţumit de faptul că au ajuns procurorii la el acasă să-l întrebe dacă a votat.

"Ne obligă să dăm declaraţii cum am votat", a spus localnicul. "Dă-te jos, până acum aţi fost cu gura mare!", le-a spus procurorilor un alt sătean.

Procurorii au reuşit să plece de la casa ceteăţeanului revoltat şi au părăsit ulterior comuna. Nu au dorit să facă nicio declarație presei.

Într-un alt sat din comună a ajuns încă o echipă de procurori DNA care a început să interogheze mai multe persoane, întrebându-i dacă au votat şi dacă îşi recunosc semnăturile. Localnicii sunt speriaţi, crezând că participarea la vot a devenit ilegală. Sătenii l-au chemat şi pe primar.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel