Şapte bărbaţi din Republica Moldova, prinşi în timp ce pescuiau ilegal în lacul Colibiţa

Şapte bărbaţi din Republica Moldova au fost prinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce pescuiau ilegal în lacul de acumulare Colibiţa, situat la poalele Munţilor Călimani, potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Cei şapte moldoveni au vârste cuprinse între 19 şi 46 ani şi au fost surprinşi, marţi, în timp ce extrăgeau din apă o plasă monofilament confecţionată din fire de nailon, folosită pentru capturarea peştilor din lac. Acţiunea fost posibilă în urma unei sesizări primite din partea unui cetăţean, care a văzut ce făceau pescarii din Republica Moldova şi a alertat autorităţile, şi a fost sprijinită de jandarmii montani.

Pe numele moldovenilor s-a deschis un dosar penal, aceştia fiind cercetaţi pentru lipsa autorizaţiei de pescuit pentru nave şi ambarcaţiuni şi pentru folosirea la pescuit a unor unelte neautorizate. De asemenea, a fost sesizat Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel