EXCLUSIV  Săptămână de VIS pentru o ZODIE: Aveți oportunități, ȘANSE, soluții, idei! Aveți TOT/VIDEO

foto pixabay/ HOROSCOP GEMENI, 11-17 octombrie 2021
foto pixabay/ HOROSCOP GEMENI, 11-17 octombrie 2021

Se anunță o săptămână uimitoare pentru o zodie, poate cea mai bună săptămână din anul 2021.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vine cu vești fabuloase pentru nativii zodiei Gemeni, pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021. 

”Este una dintre cele mai pozitive săptămâni pentru voi. Sunt planete în Balanță și aer cu aer, vis! Planetele în Vărsător își opresc retrogradarea, vis! Venus a intrat în casa a șaptea a relațiilor la voi, vis! Ce vă mai puteți dori? Săptămâna aceasta, în afara de un Mercur care încă mai e retrograd, dar voi sunteți prieten cu Mercur, că este guvernatorul vostru, voi n-ar trebui să vă plângeți de nimic. Aveți oportunități, șanse, soluții, idei, gânduri, energie, poftă de viață, veselie. S-ar putea să-i încurajați pe toți și să aveți un mental foarte puternic. N-aș putea să vă spun ceva la care să aveți grijă, poate doar la faptul că puteți ușor dezbina. Aveți grijă ce mesaje trimiteți și cui trimiteți. Eu, săptămâna aceasta, dacă aveți copii, m-aș ocupa foarte mult de copii, că sunt importanți. M-aș mai ocupa foarte mult de ce îmi place mie: ce mănânc, cum mă îmbrac, ce beau, dacă fac sport, dacă ies la un eveniment. După care, cu Venus în casa a șaptea, partenerul se va purta altfel cu voi și voi la fel. Deci pe zona de relații și copii aveți multe aspecte pozitive și depinde de voi să faceți ceva cu ele. Aveți toate butoanele pe care să apăsați, astfel încât să primiți ce vă doriți.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei GEMENI și cu ascendent în Gemeni, pentru perioada 11-17 octombrie 2021. 

Vezi mai mult în video: 

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate săptămâna viitoare. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel